• Přijeďte si užít jarní Šumavu, skvělý program a francouzskou gastronomii...
    Prodloužený víkend 27.4.-1.5.

    Přijeďte si užít jarní Šumavu, skvělý program a francouzskou gastronomii...

  • Ubytujte se v našich nových luxusních pokojích a užijte si letníí dovolenou na Šumavě i skvělou gastronomii...
    Máme nové luxusní pokoje!

    Ubytujte se v našich nových luxusních pokojích a užijte si letníí dovolenou na Šumavě i skvělou gastronomii...

  • Vychutnejte si skvělou kávu, zákusek nebo lahůdky z naší kuchyně...
    Atmosféra v Café Nebespán

    Vychutnejte si skvělou kávu, zákusek nebo lahůdky z naší kuchyně...

  • Ochutnejte autentickou kuchyni našeho kuchaře François - každý den máme novou nabídku!
    Francouzská kuchyně v Café Nebespán

    Ochutnejte autentickou kuchyni našeho kuchaře François - každý den máme novou nabídku!

  • Výběrovou kávu z pražírny Coffee Source připravují naši baristé na legendárním kávovaru La Marzocco.
    Výběrová káva v Café Nebespán

    Výběrovou kávu z pražírny Coffee Source připravují naši baristé na legendárním kávovaru La Marzocco.

  • Naše apartmá (60-90m2) mají vysoké stropy, velká okna, dřevěné podlahy. Relaxujte na úrovni!
    Jedinečná apartmá Nebespán

    Naše apartmá (60-90m2) mají vysoké stropy, velká okna, dřevěné podlahy. Relaxujte na úrovni!

Asijský víkend v Nebespánu

27 Jan

posted by

Categories: Nezařazené

Comments: 0

Japonská tempura, vietnamská polévka PHO, korejský kimbab nebo mongolský Khushuur… Přijďte o tomto víkendu 27.-29.1. ochutnat skvělé a hřejivé asijské speciality v originálním provedení.

khushuurU příležitosti nového čínského roku pro vás máme dobroty asijské kuchyně. Nás kuchař François přijel do Kašperských Hor po 4 letech strávených v Šanghaji a jeho žena Miga, která u nás v kuchyni také pracuje, je původem z Mongolska, takže jste v nejlepších rukách.. Mrkněte na menu a určitě doražte si pochutnat! Kromě asijských specialit budeme mít samozřejmě i další nabídku.

_1JV0946-2Čínský nový rok (lunární nový rok), největší asijský svátek, se letos bude slavit 27. ledna a potrvá až do 15. února příštího roku. Někdy se mu také říká festival jara, protože kromě příchodu nového roku, vítají v Asii i příchod jara. Na letošní rok připadá znamení ohnivého kohouta. Rok kohouta je zároveň rokem Yin, to je čas, kdy bychom měli strávit více času sami a být v harmonii s přáteli a rodinou.

Rezervace na tel. 736 602 378 nebo mail: info@nebespan.cz nebo pomocí rezervačního formuláře.

Menu asijský víkend – v plném rozsahu podáváme 28.-29.1.2017

Polévky:
►Thajská hovězí polévka PHO s křupavou zeleninou a hovězím masem, ovoněná bazalkou a citronovou trávou
►Dýňovo-mrkvový krém na korejský způsob se zázvorem a skořicí
Předkrmy:
►Chutě Asie  -  thajský jarní závitek se zeleninou a vepřovým masem v rýžovém těstě, korejský kimbab (vegetariánské sushi) a japonská tempura – smažená kreveta v těstíčku
►Mongolský «khushuur» – 2 ks smažené taštičky plněné směsí hovězího a skopového masa ovoněnou mongolským kořením, s tradičním salátem ze zelí a mrkve

Hlavní jídla:
►Mongolské novoroční speciality «Khushuur & Buuz»  – smažené taštičky a ravioli připravené na páře plněné směsí hovězího a skopového masa ovoněné mongolským kořením, s bramborovým salátem a kyselou okurkou
►Filet z tresky na thajský způsob na zelenině (mrkev, fenykl, pórek, petržel, cuketa, řapíkatý celer, cibule, paprika) připravené na páře v papilotu, s rýží Basmati
►Malajský Nasi Goreng – smažená rýže se zeleninou ovoněná kořením garam masal, se sázeným vejcem
►Kachní prsa na japonský způsob (s karamelizovanou omáčkou z kachní šťávy, soji, wasabi a limetek), zelenina wok

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Přijeďte užít víkend na jarní Šumavu. Máme pro vás nápady a tipy na skvělý program a Vy budete odjíždět plní energie. Ještě máme poslední VOLNÉ POKOJE v obou termínech 27.4.-1.5. a 4.-8.5.!

Hudební víkendy s nejlepšími muzikanty a skvělou atmosférou spojené s degustací specialit od našeho francouzského kuchaře. Rezervujte včas neopakovatelné zážitky...stůl či pokoj!

Podívejte se na naši otevírací dobu jaro 2018. Do 26.4. včetně máme zavřeno. Těšíme se na vás od 27.4. na prodloužené víkendy s novým menu a dobrotami i v Nebeskrámu. Aktuální info tel. 603 255 563.

Prijdte k nám posnídat - s přáteli nebo ve dvou. Snídaně servírujeme v sobotu a v neděli od 9:00 do 11:00. Čerstvé croissanty, nadýchané omelety, míchaná vajíčka...

Facebook Iconfacebook like buttonVisit Our BlogVisit Our BlogVisit Our Blog
Paste your AdWords Remarketing code here