Večerní menu středa 4.8.

Předkrmy

  • Rajčatová polévka na provensálský způsob  bezlepkové jídlo  vegetariánské jídlo
  • Krevety s koktejlovou omáčkou a citrusy / párování s vínem: Riesling Aichinger, Kamptal, Rakousko 100 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo
  • Kroketky ze sýra Saint Albray / párování s vínem: Morellino Alborense, Jižní Toskánsko, Itálie 100 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo

Hlavní jídla

  • Vepřová líčka na červeném víně, restovaná zelenina, baby brambory / párování s vínem: Merlot Colterenzio, Alto Adige, Itálie, 120 Kč / dcl  bezlepkové jídlo
  • Filet z halibuta (černý platýz), sezonní zelenina, omáčka beurre blanc / párování s vínem: Sauvignon, Vinařství Gala, Pálava 120 Kč / dcl  bezlepkové jídlo
  • Sabayon ze šumavských lišek (lišky zapečené s čepičkou ze žloutků a bílého vína / párování s vínem: Grüner Veltliner Aichinger, Kamptal, Rakousko 100 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo  vegetariánské jídlo

Dezerty / sýry

  • Pavlova s borůvkovou šlehačkou a čerstvými borůvkami  vegetariánské jídlo
  • Sorbet z černého rybízu s naším vaječným likérem  bezlepkové jídlo  vegetariánské jídlo
  • Výběr sýrů s naší pomerančovou marmeládou  vegetariánské jídlo

Pro děti

  • Trhané farmářské kuře, brambory grenaille, omáčka 135 Kč