Večerní menu čtvrtek 5.8.

Předkrmy

  • Krém z petržele a sladkých brambor  bezlepkové jídlo  vegetariánské jídlo
  • Tatarák z norského lososa / párování s vínem: Riesling Aichinger, Kamptal, Rakousko 100 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo
  • Šumavské lišky na smetaně na toustu z tmavého chleba / párování s vínem: Morellino Alborense, Jižní Toskánsko, Itálie 100 Kč / 1 dcl  vegetariánské jídlo

Hlavní jídla

  • Striploin steak, omáčka s modrým sýrem restovaná zelenina / párování s vínem: Merlot Colterenzio, Alto Adige, Itálie, 120 Kč / dcl  bezlepkové jídlo
  • Filet z tresky a tuňáka na provensálský způsob, jasmínová rýže (podáváme v misce) / párování s vínem: Sauvignon, Vinařství Gala, Pálava 120 Kč / dcl  bezlepkové jídlo
  • Tarte tatin s cherry rajčaty (obrácený koláč z listového těsta "na slano" s letními rajčaty), se salátkem / párování s vínem: Grüner Veltliner Aichinger, Kamptal, Rakousko 100 Kč / 1 dcl  vegetariánské jídlo

Dezerty / sýry

  • Šumavské borůvky s mascarpone  vegetariánské jídlo
  • Mátová zmrzlina s konfitovaným citronem  bezlepkové jídlo  vegetariánské jídlo
  • Výběr sýrů s naší pomerančovou marmeládou  vegetariánské jídlo

Pro děti

  • Kuřecí soté se smetanou, jasmínová rýže 135 Kč