Fine dining menu 16.10.2021

Menu / párování s vínem

  • Velouté z bílých žampionů s lanýži
    Pinot & Ryzlink 2015 Brut Nature, Gala Pálava, Česká Republika
  • Račí ocásky v omáčce z humrů
    Celler Credo ALOERS 2018 100 % Xarel•lo, DO Penedes, Španělsko
  • Fois gras na náš způsob, domácí perník, konfitovaná šalotka a hrušky
    Bourgogne Chardonnay 2018 Joseph Drouhin, Bourgogne, Francie
  • Grilovaný norský losos u nás marinovaný a zauzený na lůžku ze žluté kapie
    Riesling Schönberg Ried Rosenberg 2018, Aichinger Kamptal DAC Reserve, Rakousko
  • Bažantí prsa, náš uzený bůček, omáčka „supreme“, mačkané máslové brambůrky s bylinkami
    Morellino di Scansano Alborense 2016, Toscana, Itálie
  • Čokoládový fondán plněný slaným karamelem, doplněný anglickým krémem
    Riesling výběr z bobulí 2017 0,5 l, Gurdau, Kurdějov, Česká Republika (sladké víno)