Večerní menu čtvrtek 19.8.

Předkrmy

  • Jemný petrželový krém s bylinkami  bezlepkové jídlo  vegetariánské jídlo
  • Krevety s koktejlovou omáčkou s koňakem a čerstvým ovocem / Cuvée Nebespán, Ryzlink vlašský, Morava (Pálava) 100 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo
  • Jemná paštika z husích jater, podáváme s pečivem / párování s vínem: Cuvée CMZ, Vinařství Aichinger, Kamptal, Rakousko 120 Kč / 1 dcl

Hlavní jídla

  • Pomalu pečený vepřový bůček na medu, s restovanou zeleninou, máslovou bramborovou kaší a barbecue omáčkou / párování s vínem: Morellino Alborense, Jižní Toskánsko, Itálie 100 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo
  • Filet z halibuta na provensálský způsob (podáváme v misce), s jasmínovou rýží / párování s vínem: Riesling Aichinger, Kamptal, Rakousko 100 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo
  • Gratinový lilek zapečený s několika druhy sýrů, s rajčatovouo omáčkou / párování s vínem: Grüner Veltliner Aichinger, Kamptal, Rakousko 100 Kč / 1 dcl  vegetariánské jídlo

Dezerty / sýry

  • Borůvkový koláč s tvarohem  vegetariánské jídlo
  • Mangový sorbet s naším vaječným likérem  bezlepkové jídlo  vegetariánské jídlo
  • Výběr sýrů s naší pomerančovou marmeládou  vegetariánské jídlo