Večerní menu čtvrtek 29.7.

Předkrmy

  • Květákový krém Dubarry, s bylinkami  bezlepkové jídlo  vegetariánské jídlo
  • Losos na způsob gravlax, bulgurový salátek / párování s vínem: Riesling Aichinger, Kamptal, Rakousko 100 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo
  • Paštika z husích jater, kváskový chléb / párování s vínem: Morellino Alborense, Jižní Toskánsko, Itálie 100 Kč / 1 dcl

Hlavní jídla

  • Sirloin steak s omáčkou béarnaise a restovanou letní zeleninou / párování s vínem: Pinot - Merlot, Vinařství Gala, Pálava 120 Kč / dcl  bezlepkové jídlo
  • Filet z tresky a krevety v kabátku z listového těsta (= vol au vent) / párování s vínem: Pinot Grigio, Colterenzio, Alto Adige, Itálie 120 Kč / dcl
  • Domácí tagliatelle s restovanou letní zeleninou, pesto / Grüner Veltliner Aichinger, Kamptal, Rakousko 100 Kč / 1 dcl  vegetariánské jídlo

Dezerty / sýry

  • Tiramisu  vegetariánské jídlo
  • Datlová zmrzlina s karamelem a rozinkami  bezlepkové jídlo  vegetariánské jídlo
  • Výběr sýrů s naší pomerančovou marmeládou  vegetariánské jídlo

Dětské jídlo

porce cca do 12 let

  • Soté z kuřecích prsou, naše tagliatelle 135 Kč