Večerní menu sobota 30.10.

Předkrmy

  • Francouzská cibulačka zapečená s houstičkou a sýrem
  • U nás uzený norský losos, zelený chřest / párování s vínem: Cuvée Nebespán, Ryzlink vlašský, Pálava 100 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo
  • Jemná paštika z husích prsou s našimi brusinkami / párování s vínem: Zweigelt, Aichinger Kamptal, Rakousko 110 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo
  • Naše foie gras s perníkem a švestkovým chutney - naprostá klasika francouzské kuchyně / párování s vínem: Weissburgunder, Aichinger, Kamptal Rakousko 110 Kč / 1 dcl. Příplatek k menu 180 Kč

Hlavní jídla

  • Medailonky z telecí svíčkové, se šumavskými hříbky na smetaně (podáváme s misce zapečené s listovým těstem), baby brambory / Morellino Alborense, Jižní Toskánsko, Itálie 120 Kč / 1 dcl
  • Tygří krevety s pórkovým fondue a omáčkou kokos-curry / párování s vínem: Riesling Aichinger, Kamptal, Rakousko 100 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo
  • Krémové rizoto s olivovým olejem a pistáciovým pestem / párování s vínem: Grüner Veltliner Aichinger, Kamptal, Rakousko 100 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo  vegetariánské jídlo

Dezerty / sýry

  • Rybízový sorbet s naším vaječným likérem  bezlepkové jídlo  vegetariánské jídlo
  • Tiramisu  vegetariánské jídlo
  • Výběr sýrů s naší pomerančovou marmeládou  vegetariánské jídlo