Francouzský brunch

Burgundský brunch

Speciality z regionu Burgundsko

  • Vejce "meurette" - zastřené farmářské vejce v omáčce ze šumavských hříbků se smetanou
  • Marinované ředkvičky, zauzené farmářské máslo
  • Pažitková pomazánka z farmářského tvarohu
  • "Jambon persillé" - burgundská šunka s petrželí, vařená v burgundském víně Aligoté
  • Grilovaný sýr Saint Marcellin v mističce, sypaný ořechy
  • Pečivo - kváskový chléb světlý a tmavý

Vegetariánský brunch

Francouzské speciality bez masa

  • Vejce "meurette" - zastřené farmářské vejce v omáčce ze šumavských hříbků se smetanou
  • Marinované ředkvičky, zauzené farmářské máslo
  • Rajčatová terinka s olivovým olejem a mořskou solí
  • Vegetariánský quiche s francouzským čerstvým kozím sýrem a cuketou
  • Křupavý savojský šáteček plněný bramborem a pikantním sýrem raclette
  • Pečivo - kváskový chléb světlý a tmavý

Na doobjednání

francouzská klasika

  • Máslový croissant s naší meruňkovou marmeládou 55 Kč
  • Velikonoční nádivka - kousek nádivky pro správné velikonoce 75 Kč

Jídlo dne (od 12 hodin)

jídlo francouzského venkova

  • Králík (farma Trnový dvůr) na švestkách, rýže dušená s cibulkou  bezlepkové jídlo 265 Kč
  • Vegetariánský talíř (hráškový mousse, pórek, mladá mrkev, rýže, silná zeleninová omáčka)  bezlepkové jídlo  vegetariánské jídlo 255 Kč