Degustační menu 21.10.

  • Amuse bouche - norský losos, jablka, okurka, červená řepa / Relats Brut Nature 2019 Corpinat, Penedes Španělsko 160 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo
  • **********
  • Velouté ze šumavských lesních hub, espuma z uzeného bůčku, divoké bylinky / Riesling Ried Rosenberg 2020, Kamptal, DAC Reserve, Rakousko 160 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo
  • **********
  • Parfait z fois gras, oříškový tuile (křupavá oplatka), fíky, červená řepa / Bourgogne Chardonnay 2020, Philippe Colin, Francie 160 Kč / 1 dcl
  • **********
  • Grilované mušle Saint Jacques, vanilkové máslo, julienne z mladé mrkve a pórku / Chablis Vieilles Vignes 2021, J.C.Bessin, Franci 220 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo
  • **********
  • Svíčková ze šumavského jelena, omáčka grand veneur (červené víno, červené ovoce), pěna ze sladkých brambor s oříškovým máslem / Chateau Pindefleurs 2018, St. Emilion Grand Cru, Bordeaux, Francie 160 Kč / 1 dcl  bezlepkové jídlo
  • **********
  • Mille-feuille, hruškový krém, konfitované hrušky, limetka, smetana / Duc de Sauternes 2018, Sauternes, Francie 100 Kč / 0,5 dcl  vegetariánské jídlo