Polední menu

Polévky a předkrmy

  • Horská polévka s králičím masem, játrovými kostičkami, rajčaty a mrkví  bezlepkové jídlo 95 Kč
  • Tatarák z hovězí svíčkové na pařížský způsob (cornichony, červená cibule), s bagetkou a malým salátem 245 Kč
  • Letní rajče zapečené s mozzarellou v kapsičce z křupavého těsta, podáváme se salátem  vegetariánské jídlo 165 Kč

Hlavní jídla

  • Telecí medailonky, zapečené brambory s květákem a sýrem, jarní zelenina na másle, omáčka se smetanou a foie gras 325 Kč
  • Naše těstoviny linguine s omáčkou se šumavskými liškami, smetanou a parmazánem  vegetariánské jídlo 265 Kč
  • Salát s terinkou z norského lososa (mix salátových listů, cherry rajčata, okurka, ředkvičky, mladá mrkev, pěna z červené řepy, citronový dip), podáváme s bagetkou (bez bagetky bezlepkové)  bezlepkové jídlo 255 Kč

Dětské jídlo

(porce do cca 10 let, dětské jídlo nepodáváme dospělým osobám)

  • Kuřecí parmentier (křehká kuřecí prsa na smetaně zapečená s bramb. kaší)  bezlepkové jídlo 165 Kč

Provensálský víkend

ochutnejte nejlepší speciality z kraje levandule od našeho francouzského šéfkuchaře Mikaëla

  • Pissaladiere (čti "pisaladijer") - provensálský koláč z listového těsta s cibulí konfitovanou na bílém víně, kaparovou pěnou, ančovičkami a černými olivami, se salátkem 155 Kč
  • Polévka pistou (čti "pistu") - tradiční hustá zeleninová polévka s rajčaty, cuketou, mrkví, bramborem, těstovinou a dvěma druhy fazolí  vegetariánské jídlo 135 Kč
  • Provensálské kuře - kuřecí stehno v omáčce z rajčat, paprik, cibule s černými olivami, podáváme se špaldovými kroupami v tradiční úpravě se zeleninou 295 Kč
  • Hovězí "Daube" (čti dób) - pomalu tažené hovězí ramínko na provensálský způsob na červeném víně a rajčatech, zapečené brambory se smetanou a květákem 335 Kč