sauna

Infrasauna

Srdečně vás zveme do naší infrasauny.

Nová infrasauna pro 2 osoby je umístěna ve 2. patře vedle pokojů. Pro naše hosty je využití infrasauny již zahrnuto v ceně pobytu, a není nijak omezené.

Základem infrasauny není teplo, ale jsou to infrazářiče, jejichž záření má léčivý účinek. Zvolili jsme to nejlepší na trhu – léčivé infrazářiče Philips Vitae, které jako jediné pokrývají celé zářící spektrum (A,B,C), znamenající ve srovnání s ostatními infrasystémy pro lidskou pokožku ideálně sladěný prohřívací efekt.  Zářiče Vitae tlumí bolest svalů, kloubů, preventivně působí proti zánětům, čistí pokožku, posilují imunitu, redukují toxické látky v těle. Odstraňují též bolesti hlavy. Vhodné jsou pro celkové prohřátí organismu, například i v případě ucpaných dutin a rýmy. Kromě toho navozují stejné pohodové pocity jako při svitu slunce.

Nemusíte čekat, až se infrasauna nahřeje, začnete se saunovat ihned po zapnutí zářičů. Doba prohřívání je odvislá od vašich pocitů, běžně se doporučuje cca 20-40 min při teplotách 40-60°C.  Nemusíte se nutně zpotit, když nechcete nebo to nemáte rádi!  Infrasauna je vhodná i pro děti a osoby s vysokým tlakem.

Podrobné informace k využití infrasauny vám rádi sdělíme při osobním setkání.