musle vikend

Mušlové víkendy aneb slávky à la Nebespán

Dopřejte si výjimečné mušlové víkendy v Nebespánu!

Termíny 2025 (vždy v poledním menu od 12 do 15 hodin):

11.-12.7. (sobota a neděle)

30.-31.8. (sobota a neděle)

Je nám potěšením pozvat vás na kulinářský zážitek – na víkend s mušlemi slávkami, který připravil náš  francouzský šéfkuchař Mikael Rassineux. Vydejte se s námi na lahodnou cestu plnou chutí, která vás přenese do půvabných pobřežních vesniček Francie.

Připravte své chuťové pohárky na malé gastronomické dobrodružství. Nabídneme vám ty nejklasičtější, ale zároveň nejlepší úpravy mušlí slávek – Moules marinières a Moules à la crème. 

Párování s vínem

Párování aneb dokonalé spojení jídla s vínem
Vylepšete svou kulinářskou výpravu pečlivě vybranými víny, která jsme pro tuto příležitost vybrali, a která ideálně doplní chuť našich mušlových kreací:

  • 0,75l Grüner Veltliner Aichinger, Kamptal, Rakousko  za 490,- Kč
  • 0,75l Relats, Brut Nature, D.O Penedes, Španělsko (skvělé bubliny) za 1000,- Kč
  • 0,2l Cava codorniu, Penedes, Španělsko (bubliny pro začátečníky 🙂 za 190,- Kč

Doporučujeme rezervaci!
Pro zajištění příjemného zážitku pro každého z našich vážených hostů máme k dispozici omezený počet rezervací. Doporučujeme proto rezervaci předem, abyste si zajistili svůj stůl a mohli si v klidu vychutnat kouzlo francouzské kuchyně. Kromě slávek budeme mít i další chutná menší i větší jídla.

Speciální nabídka - slávkové menu pro dva

Menu gourmand pro dva za 950 Kč

Slávky dle vašeho výběru (Moules marinières nebo Moule à la crème)

Čerstvě pečená venkovská bagetka na namáčení do božské omáčky

♥♥♥

Crème brûlée (klasický a pistáciový)

Velmi doporučujeme degustovat s lahví vychlazeného skvělého Grüner Veltliner od Maxe Aichingera z Kamptalu v Rakousku!

♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥

Menu expres pro dva za 850 Kč

2 x slávky „Moules marinières“ s bagetkou a Cava codorniu 0,2l a láhev chlazené vody (perlivá, neperlivá)

♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥

Těšíme se na Vás!