zazitkova gastronomie 1 hotel nebespan

Zážitková gastronomie v Nebespánu

Srdečně vás zveme do naší restaurace v hotelu Nebespán, kde můžete ochutnat jedinečnou zážitkovou gastronomii pod vedením renomovaného francouzského šéfkuchaře Mikaëla Rassineux. Vaříme z lokálních surovin, což dodává našim pokrmům nezaměnitelnou čerstvost a chuť.

Přijďte ochutnat jídla, která nejen potěší vaše chuťové pohárky, ale také vaše oko. Rezervujte si stůl na naše večerní 3chodové zážitkové menu nebo můžete zvolit i 7chodové degustační menu, a ochutnat ještě více z Mikaëlovy kuchyně.  Doporučujeme také vinné párování, které váš zážitek posunou ještě na vyšší úroveň. Večerní menu podáváme od 18 do 21 hodin.

Těšíme se na vaši návštěvu a na společné objevování kouzel zážitkové gastronomie!

zažitková gastronomie 2 hotel nebespan

3chodové zážitkové menu

Jak naše zážitkové menu funguje?

V rámci zážitkového menu nabízíme 4 předkrmy, 5 hlavních chodů a 3 dezerty. Sami si menu sestavíte ze 3 chodů, tedy vyberete si jídla, která vám budou nejvíce vyhovovat. Ideálně 1 předkrm, 1  hlavní chod a 1 dezert. Ale můžete si vybrat například  i 2 předkrmy a dezert. Menu je koncipováno tak, abyste od stolu odcházeli příjemně syti.

Ke každému chodu nabízíme vinné párování z našeho vinného lístku. Díky tomu můžete po skleničce ochutnat skvělá vína z Moravy i z celé Evropy, včetně například burgundských vín. Dobré víno váš zážitek z jídla ještě podtrhne.

Pro děti máme vždy nabídku dětského jídla, a vyjdeme vstříc i požadavkům na vegetariánskou nebo bezlepkovou verzi menu, ideální je, pokud tento požadavek víme předem.

Večerní menu stojí 890 Kč  a jeho aktuální verzi najdete na našem webu jako Večerní menu 

 

Rezervovat stůl na večerní menu

DSC06339

7chodové degustační menu

Pokud chcete ochutnat více jídel z úžasné Mikaëlovo kuchyně, můžete zvolit 7chodové degustační menu, které je průřezem  nejlepších pokrmů.  Porce jsou výrazně menší, tzv. degustační, ale na talíři při jednotlivých chodech najdete stejné suroviny jako v tříchodovém menu.  Můžete si navíc zvolit ze 2 různých předkrmů a 2 hlavních jídle, zbylých 5  chodů je daných.

I pro degustační menu můžete zvolit vinné párování, a to buď 3 různá vína, nebo 5 různých vín, které vám vybere náš sommelier.

Degustační menu stojí 1.390 Kč a jeho aktuální verzi též najdete na našem webu Degustační menu.

Rezervovat stůl na večerní menu

francouzská kuchyně v Nebespánu

Šéfkuchař Mikaël Rassineux

V Nebespánu máme skvělého a talentovaného šéfkuchaře z Lyonu, Mikaëla Rassineux, díky němuž můžete ochutnat opravdovou francouzskou kuchyni.

Mikaël absolvoval intenzivní stáž u bývalého michelinského šéfkuchaře Fabrice Guillona , poté pracoval u slavných šéfkuchařů, jako jsou Georges Blanc (3* Michelin) a Philippe Gauvreau (2* Michelin), kde se mnohé naučil a inspiroval. Následně provozoval 7 let svoji vlastní restauraci na předměstí Lyonu. Má svůj styl vaření s intonací kuchyně jižní Francie, hodně pracuje s ovocem a zeleninou, s jemnými chutěmi a texturami, s důrazem na zachování původní chutě surovin a jejich prezentaci. Má úžasnou schopnost chuťově harmonického doladění pokrmů, kde žádná chuť nepřevyšuje jinou a všechny jsou v rovnováze.

Více o Mikaëlovi